Over Tans Group

Tans Group, reeds 25 jaar professionele partij op de vastgoedmarkt, herbergt meerdere bedrijven onder leiding van Willy, Bart en Frank Tans, en is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met een vooraanstaande positie op de vastgoedmarkt. De Tans Groep is voornamelijk actief in Hasselt, Leuven, Brussel, Tongeren, Luik en Antwerpen.

De nadruk ligt op het verwerven, verbouwen en verhuren van retailvastgoed in binnen- en buitenstedelijke centra.Sinds de oprichting van Kolmont Woonprojecten NV (2000) door Bart Tans staan er ook residentiële ontwikkelingen op het palmares.

Vandaag ontwikkelt de Tans Group naast binnenstedelijke winkelinvesteringen ook grotere gemengde projecten en slaagt zij erin om grote, uitdagende residentiële totaalontwikkelingen te realiseren. Zo profileert Tans Group zich ook steeds meer als meerwaardepartner voor steden en gemeenten waarmee in toenemende mate PPS-projecten (publiek private samenwerkingsprojecten) worden opgezet.

De Tans Group wenst in de toekomst haar activiteiten te blijven professionaliseren en te diversifiëren in de verschillende domeinen van retail- en kantoorontwikkelingen alsmede residentiële ontwikkelingen.